Lunch po koreańsku

Troszkę tego, troszkę tamtego koreańskiego, do tego sycący ryż i pyszny lunch gotowy 🙂 Kombinacji jest wiele i dziś prezentuję Wam jedną z nich, bardzo popularną w moim domu… 

… Pikantna cukinia, czosnkowe tofu i szpinak, a do tego odświeżająca sałata zielona z pomidorami i ogórkami polana sosem pomarańczowym, a wszystko podane z ugotowanym ryżem. Mniam, mniam 🙂 Polecam też to danie w wersji na lunch do pracy lub szkoły! 

Składniki: 

Wykonanie:

Nałożyć do miseczek , ułożyć na stole, zaprosić najbliższych i ucztować 🙂 Równie dobrze można miseczki zapakować do pracy i tam skonsumować pyszności.

Smacznego!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *